7. april 2014

Citronkage



Ingredienser:
2 æg
225 gram sukker
180 gram hvedemel
2 tsk. bagepulver
1,5 dl. mælk
50 gram smør
1 citron (skal og saft)

Glasur:
100 gram flormelis
2 spsk. citronsaft


Fremgangsmåde:
Pisk æg og sukker skummende. Bland mel og bagepulver og rør denne blanding i dejen skiftevis med mælken. Rør det smeltede, afkølede smør, citronsaft og reven -skal i dejen til sidst.

Fordel dejen i en velsmurt, raspet springform (20-22 cm i diameter).

Bag kagen med det samme i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 40 min, til den er gylden og gennembagt. Lad kagen afkøle på bagerist.

Rør sigtet flormelis og citronsaft sammen, bred glasuren over den kolde kage og pynt den som du har lyst.

Ingen kommentarer: